Savršen kuhinjski nož Rosmarino Kioto Paring za sve kuvare ili početnike! Oblik manjeg noža je idealan za guljenje i rezanje voća i povrća. Oštrica je izrađena od nerđajućeg čelika nemačkog kvaliteta, a izdržljiva drška je od pakka drveta, što omogućava maksimalno opterećenje. Profesionalna oštrina će vam biti od velike pomoći kada treba brzo i precizno da isečete hranu na tanje kriške i manje komade. Prednost noža je dvostrano ručno naoštreno sečivo, pod uglom od 15° za dugotrajnu oštrinu i izdržljivost. Nož je dodatno otporan na koroziju, rđu i mrlje zbog specijalnog brušenja. Nož se lako čisti pod tekućom vodom sa malo deterdženta.
Zašto kupiti
Čelični nož za guljenje i sečenje.
Ergonomska ručka koja olakšava sečenje.
Izuzetno oštro sečivo za još veću preciznost sečenja.
Preporučujemo pranje ruku.
Održavanje
Operite nož pod tekućom vodom sa malo deterdženta. Nije pogodno za pranje u mašini za pranje sudova.